Despre Noi

Alege Centrul Educational Regina Maria

Centrul Educa╚Ťional Regina Maria este destinat activit─â╚Ťilor educative si recreative, de tip after school, before school ╚Öi de petrecere a timpului liber, intr-un mod creativ, relaxant si distractiv pentru copii din ciclul primar, pre╚Öcolar si gimnazial.
Cu to╚Ťii avem un scop comun ÔÇô s─â v─â oferim cele mai bune servicii educa╚Ťionale!
Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si in siguranta, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.
Activitatea Centrului Educational Regina Maria este impartita in urmatoarele directii principale: After School, Before School, Scoala de vara, Scoala de Iarna si Scoala de Primavara, Evenimente si Cursuri specializate.
Programele de After School, Before School si Scolile de vara, iarna si primavara sunt structurate astfel incat sa oferim copiilor inscrisi o a doua casa, in care ei sa poata sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa aleaga ce le place si sa poata sa descopere noi pasiuni. Avem grija ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si gustoase.
Oferta noastra educationala cuprinde si cursuri specializate. Suntem diferiti prin cursurile de comunicare si dezvoltare personala (precum: Public Speaking, Kids Debate) si prin cursurile cu profil tehnic (precum: Programare, IT, Web Design, Robotica) pe care le oferim copiilor, astfel incat ei sa poata experimenta si invata lucruri interesante, pentru a isi descoperi talente si abilitati.
Asteptam cu drag sa ne cunoastem!

Povestea Centrului Educationale Regina Maria

  • Centrul Educational Regina Maria a fost infiintat in urma izbucnirii pandemiei care a izolat copii si adulti deopotriva. Centrul nostru educational a pornit din dorinta de a aduce mai aproape copiii de tehnologia care se poate dovedi o mare pierdere de timp daca nu este folosita corespunzator. In ultimul timp am auzit  parinti care sunt ingrijorati de faptul ca cei mici nu se mai desprind de gadget-uri si ca tableta, telefonul sau calculatorul sunt obiectele preferate de copiii lor, incet-incet devenind dependenti de acestea. Pe de alta parte, viata fara tehnologie devine o utopie odata cu trecerea timpului. De aici a plecat si ideea conform careia ar trebui, indiferent de varsta, sa folosim ÔÇťgadget-urileÔÇŁ in mod inteligent, astfel incat sa ne ajute sa ne dezvoltam. Pentru ca cei mici sa stie sa foloseasca tehnologia in avantajul lor am introdus in oferta noastra cursuri de programare, adaptate grupelor de varsta vizate, cursuri care sa le ofere nu numai informatii, dar si satisfactia realizarii propriilor programe / filmulete/ animatie. Speram ca astfel putem pune bazele urmatoarelor generatii de IT-isti sau doar pasionati de lucrul cu tehnologia.
  • Nu vom renunta nici la celelalte tipuri de cursuri/cluburi: sah; lectura; limbi straine; robotica, programare si web design; public speaking; educatie financiara; actorie; dans- pe care vi le oferim cu drag. Am introdus cursurile de comunicare si dezvoltare personala- kids debate pentru a putea sa prevenim sicopele care pot aparea in comunicarea copiilor nostri dupa o perioada lunga de izolare, trebuie sa le redam increderea in ei si sa ii ajutam sa isi recladeasca visele si sa se apropie de linia orizontului Ôś║. Aceste cursuri consideram ca sunt  valoroase in contextul in care de-a lungul vietii suntem pusi in situatia de a comunica mesaje unor grupuri mai mari sau mai mici de oameni si trebuie sa stim sa structuram un mesaj si sa transmitem cu claritate o idee sau un argument. Tot in vederea dezvoltarii modului de argumentare al unei idei, al acceptarii unei dezbateri in care avem contrargumente fata de un concept / actiune si nu fata de partenerul de discutie, am adus la Regina Maria si clubul de dezbateri  pentru copii – Kids Debate. Este o abilitate care impamantenita la varste mici, se pastreaza si la maturitate si iti structureaza modul in care reusesti sa duci la bun sfarsit o dezbatere, bazat tehnici de comunicare a mesajului si exclusiv pe argumente.
  • Copiii sunt centrul universului nostru, al fiecarui parinte! Copiii sunt centru universului Centrului Educational Regina Maria! Facem in fiecare zi pasi mici, pasi care vor aduce rezultatele dorite la testele de evaluare nationala sau la admiterea la cele mai bune licee din Romania sau strainatate. Toate intr-un context de echilibru, in care punem accentul pe adaptarea la ritmul fiecarui copil in parte, pe dezvoltarea abilitatilor sale multiple si pe descoperirea talentelor individuale. Ne dorim sa asiguram copiilor mediul in care sa devina autonomi, sa-si gestioneze cat mai bine timpul si resursele, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare atat la scoala cat si in viata.
Poveste Imobil

Locatia Centrului Educational Regina Maria

Pe strada Basarabilor, l├óng─â sinagog─â, exista ╚ścoala primar─â ÔÇ×Luca MoiseÔÇŁ. Lipsea ├«ns─â o gr─âdini╚Ť─â pentru comunitatea evreiasc─â, astfel c─â filantropul Mendel Predingher a donat suma necesar─â construirii unei cl─âdiri moderne, pe terenul din spatele ╚Öcolii. Construc╚Ťia, numit─â ÔÇ×Fonda╚Ťia Maria ╚Öi Mendel PredingherÔÇŁ, a fost ridicat─â ├«ntre 1929 ÔÇô 1931 dup─â planurile arhitectului titan Jean Monda, fiind singura cl─âdire atestat─â a acestui reprezentant al modernismului interbelic ├«n Ploie╚Öti.

Plastica abordat─â de arhitectul absolvent al Scolii Politehnice din Milano,┬á este una coerent─â ┼či consecvent─â pe tot parcursul carierei sale: estetica Art D├ęco se intersecteaz─â ├«n diferite propor┼úii cu estetica Modernist─â pe tot parcursul operei arhitectului, aceasta amprenta regasindu-se si in proiectarea cladirii de pe Strada Basarabilor, nr.10. Acum, imobilul s-a transformat intr-un mic castel al copiilor in care acestia studiaza, experimenteaza si se distreaza.

Adresa: Ploiesti, Str. Basarabilor, Nr.10, Judet Prahova.

Scoli in apropierea Centrului Educational Regina Maria :  Scoala Gimnaziala Sf.Vineri, Scoala Gimnaziala Elena Doamna, Scoala Gimnaziala Sf. Vasile, Colegiul National I.L. Caragiale, Colegiul National A.I.Cuza, Colegiul National Mihai Viteazul.

Inscrie-ti si tu copilul la Regina Maria!

Kindori

    Sunteti interesati sa aflati mai multe ?

    Ne puteti scrie pe contact@afterschool-reginamaria.ro sau sunati la 0725 076 124