Before School - Programul de Before School pentru anul scolar 2020-2021

Before School

Programul Before School se adreseaza elevilor din clasele V – VIII care au cursuri la scoala in partea a doua a zilei, dupa ora 12.30!

Stim cat de importante sunt toate schimbarile din viata copiilor nostri. Una din schimbarile importante este si trecerea de la ciclul primar la cel gimnazial si apoi la liceu, perioade in care se vor confrunta cu diversitatea profesorilor de la clasa, cu un program nou si cu siguranta si cu colegi noi. Centrul Educational Regina Maria isi doreste ca aceasta schimbare sa fie una cat mai usor de acceptat si ofera suport specializat copiilor inscrisi in programul Before School Regina Maria.

Pasii pe care ii facem catre rezultate bune la testarile nationale, admitere sau concursuri sunt intr-un context de echilibru, in care punem accentul pe adaptarea la ritmul fiecarui copil in parte, pe dezvoltarea abilitatilor sale multiple si pe descoperirea talentelor individuale.

Ne dorim sa asiguram copiilor mediul in care sa devina liberi si independenti si sa-si gestioneze cat mai bine timpul si resursele, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata. Suntem preocupati ca mesele pe care le oferim sa fie sanatoase si in acord cu varsta copiilor.

An Scolar 2021-2022


Sunt deschise înscrierile pentru anul scolar 2021 – 2022.

Grupele noastre sunt de maxim 15 copii, pentru a putea explora si dezvolta cat mai bine potentialul fiecaruia dintre ei.

ORAR

Activitati (Luni – Vineri)

07.30 – 08.00

Mic dejun

08.00 – 11.00

Efectuare teme ( limba romana, matematica, limbi straine, etc.) dar si

pregatire pentru materiile din ziua respectiva (geografie, istorie, biologie,etc.).

In masura timpului disponibil, se lucreaza suplimentar la limba romana si la matematica. Grupele sunt formate din max. 15 copii

11.00 – 12.00

Activitati recreative 

12.00 – 12.30

Masa de pranz

12.30 – 13.00

Transportul copiilor la scoala, inainte de inceperea orelelor de curs  (la solicitarea parintilor)