Petreceri pentru copii, Evenimente pentru copii, Zile de nastere copii, Loc de joaca

Dragi parinti,

Pentru ca fiecare copil este unic si petrecerea pentru el este unica, noi va propunem oferte personalizate pentru petreceri de copii de la 3 la 14 ani.

Intr-un spatiu foarte generos, situat in centrului orasului, cu o curte mare in care copiii se pot juca in voie, beneficiind de servicii de catering de inalta clasa ale colaboratorilor nostri, Regina Maria Events Center este locul in care puteti organiza petrecerea asteptata de copilul dumneavoastra. Cinematograful pentru copii o sa fie si el pregatit in curand!

Impreuna putem pune la cale o petrecere-surpriza de neuitat pentru copiii vostri. Sssst, nu le spuneti nimic lor, sa nu stricati surpriza!!! Organizarea petrecerii pas cu pas este facuta de fiecare data cu “complicitatea” voastra, a parintilor. Ascultam cu atentiile indiciile voastre, si venim cu propuneri creative si personalizate pentru a-i surprinde pe cei mici cu cea mai tare petrecere! Petrecerea va fi de neuitat!

Ne sunt necesare doar informatiile de baza: numele copilului, varsta acestuia, numarul de invitati si desigur, data evenimentului!

Scrie-i lui Mos Craciun!

Locul faptelor bune

Vine, vine Mos Craciun!!!

Coltul magic

Targ de Craciun la Regina Maria

Calendarul sarbatorilor magice

Copii si parinti, ramaneti aproape! Mos Craciun pregateste surprize pentru voi! Veti avea sarbatori magice la Regina Maria!

Sunteti interesati sa aflati mai multe ?

Ne puteti scrie pe contact@afterschool-reginamaria.ro sau sunati la 0725 076 124