Petreceri pentru copii, Evenimente pentru copii, Zile de nastere copii, Loc de joaca

Dragi parinti,

Pentru ca fiecare copil este unic si petrecerea pentru el este unica, noi va propunem oferte personalizate pentru petreceri de copii de la 3 la 14 ani.

Intr-un spatiu foarte generos, situat in centrului orasului, cu o curte mare in care copiii se pot juca in voie, beneficiind de servicii de catering de inalta clasa ale colaboratorilor nostri, Regina Maria Events Center este locul in care puteti organiza petrecerea asteptata de copilul dumneavoastra. Cinematograful pentru copii o sa fie si el pregatit in curand!

Impreuna putem pune la cale o petrecere-surpriza de neuitat pentru copiii vostri. Sssst, nu le spuneti nimic lor, sa nu stricati surpriza!!! Organizarea petrecerii pas cu pas este facuta de fiecare data cu “complicitatea” voastra, a parintilor. Ascultam cu atentiile indiciile voastre, si venim cu propuneri creative si personalizate pentru a-i surprinde pe cei mici cu cea mai tare petrecere! Petrecerea va fi de neuitat!

Ne sunt necesare doar informatiile de baza: numele copilului, varsta acestuia, numarul de invitati si desigur, data evenimentului!

Evenimente - INCEPAND CU DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2021

➢Craciun ➢Paste ➢Zile de nastere si alte evenimente pentru copii ➢Serbari ➢Halloween

Decoratiuni si accesorii

➢Baloane si accesorii, concepte dezvoltate in functie de spatiu si preferinte. ➢Decorul este primul element pe care il observi la petrecere, iar noi stim cat de mult iubesc copiii petrecerile tematice. ➢ Personalizate: baloane cu aer, ghirlande de baloane, baloane cu heliu, folii cu desene animatie, banner personalizat si scaunul sarbatoritului vor asigura un start si un cadru perfect al petrecerii.

Echipamente

<i>➢Jocuri, standuri de popcorn si/sau vata de zahar, masini de baloane si fum, sistem de sonorizare, karaoke, etc. ➢ Activitatile ingenioase sunt sarea si piperul intr-un eveniment de succes, de aceea noi avem o lista completa de entertainment pentru orice tip de eveniment. Sisteme de sonorizare si karaoke</i>.

Animatori pentru copii , baloane, face painting, Eroi si Zane

➢Interactivitatea petrecerilor pentru copii este un element esential pentru noi, de aceea animatorii pentru petreceri copii sunt actori bine pregatiti. Facem tot posibilul sa imbunatatim si sa innoim continuu jocurile si personajele preferate de cei mici. ➢Face painting, baloane de sapun, ateliere creative si interactive; sunt doar cateva din lista noastra de servicii. In functie de fiecare tip de eveniment, noi venim cu conceptul integrat pentru a crea cea mai frumoasa amintire. ➢Pentru ca un eveniment sa fie de success, acesta trebuie sa fie organizat intr-o atmosfera creativa!

Servicii suplimentare

➢Fotografii si/sau video. Viata inseamna culoare, emotie, clipe, oameni. Noi stim ca fiecare moment deosebit trebuie sa ramana in amintire. Cum altfel, decat prin fotografii si imagini video puse laolalta de cei mai buni profesionisti in domeniu? ➢Logistică &Transport Va putem pune la dispozitie toata logistica necesara unui eveniment in care punem accent pe organizare ingenioasa si confort.➢ Tocmai de aceea putem pune la dispozitie si trasportul oriunde in Ploiesti! ➢Trebuie sa ne contactati din timp pentru a fi siguri de disponibilitatea salilor.

Meniuri pentru copii

➢Oferta de meniuri contine variante alcatuite minutios astfel incat sa se potriveasca tuturor: aperitive si gustari, platouri calde si reci, mancare gatita ca la mama acasa, pizza si burgeri preparati dupa retete originale, preparate la gratarul cu lemn si carbune, dulciuri, candy baruri si torturi personalizate.

Sunteti interesati sa aflati mai multe ?

Ne puteti scrie pe contact@afterschool-reginamaria.ro sau sunati la 0725 076 124