Petreceri pentru copii, Evenimente pentru copii, Zile de nastere copii, Loc de joaca

Dragi parinti,

Pentru ca fiecare copil este unic si petrecerea pentru el este unica, noi va propunem oferte personalizate pentru petreceri de copii de la 3 la 14 ani.

Intr-un spatiu foarte generos, situat in centrului orasului, cu o curte mare in care copiii se pot juca in voie, beneficiind de servicii de catering de inalta clasa ale colaboratorilor nostri, Regina Maria Events Center este locul in care puteti organiza petrecerea asteptata de copilul dumneavoastra. Cinematograful pentru copii o sa fie si el pregatit in curand!

Impreuna putem pune la cale o petrecere-surpriza de neuitat pentru copiii vostri. Sssst, nu le spuneti nimic lor, sa nu stricati surpriza!!! Organizarea petrecerii pas cu pas este facuta de fiecare data cu “complicitatea” voastra, a parintilor. Ascultam cu atentiile indiciile voastre, si venim cu propuneri creative si personalizate pentru a-i surprinde pe cei mici cu cea mai tare petrecere! Petrecerea va fi de neuitat!

Ne sunt necesare doar informatiile de baza: numele copilului, varsta acestuia, numarul de invitati si desigur, data evenimentului!

Halloween

Petrecere si voie buna!

➢Baloane si accesorii, concepte dezvoltate in functie de spatiu si preferinte. ➢Decorul este primul element pe care il observi la petrecere, iar noi stim cat de mult iubesc copiii petrecerile tematice. ➢ Personalizate: baloane cu aer, ghirlande de baloane, baloane cu heliu, folii cu desene animatie, banner personalizat si scaunul sarbatoritului vor asigura un start si un cadru perfect al petrecerii.

????

?????????????????????????

???????????????????????????????????????

Meniuri pentru copii

➢Oferta de meniuri contine variante alcatuite minutios astfel incat sa se potriveasca tuturor: aperitive si gustari, platouri calde si reci, mancare gatita ca la mama acasa, pizza si burgeri preparati dupa retete originale, preparate la gratarul cu lemn si carbune, dulciuri, candy baruri si torturi personalizate.

Sunteti interesati sa aflati mai multe ?

Ne puteti scrie pe contact@afterschool-reginamaria.ro sau sunati la 0725 076 124