Limbi straine

LIMBA ENGLEZA

Vă propunem următoarele cursuri care pot avea ca finalitate obținerea unui certificate Cambridge English Qualifications conform nivelului de studiu al elevului:
a) Pre A1 Starters- pentru clasele pregatitoare respectiv clasa I,
b) A1 Starters – pentru clasa I sau a II-a,
c) A1 Movers- pentru clasele a II-a sau a III-a,
d) A2 Flyers- pentru clasa a IV-a
Cambridge English Qualifications sunt examene de limba engleză care motivează persoanele de toate vârstele și cu orice nivel de cunoștințe să își dezvolte abilități practice pentru lumea reală. Fiecare diplomă de limba engleză se adresează unui nivel din Cadrul European Comun de Referință (CEFR) și ajută cursanții să își îmbunătățească pas cu pas abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare.
Indiferent de obiectivele pe care le aveți, certificatele Cambridge English reprezintă o marcă a excelenței, fiind recunoscute de mii de organizații din întreaga lume.
Pe lângă materialele de pregătire pentru fiecare dintre examene, folosim diverse resurse audio-video pentru a le oferi elevilor cea mai bună pregătire posibilă. Cursul incearcă să dezvolte abilitățile de care avem nevoie pentru a comunica eficient și contribuie la dezvoltarea capacitatății de a exprima opiniile și a vorbi cu încredere.